mimiazura FotoPage

By: nur radhwa

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Thursday, 27-Dec-2007 08:07 Email | Share | | Bookmark
perjalanan ke spital

 
 
 
View all 5 photos...




lastweek wakti mary krismas ari tu aku blaja mandu..aku off handset ..tgk2 manyak misscol..ooo rupenye hazirah..die ajak aku gi spital teman die melawat kawan die yg sakit kat spital kajang tu..aku pun set lah..lagi pun bosan pulak kat umh..huhu..kami aku n hazirah gi spital..dalam pejalan tu hazirah tangkap gambo aku pakai tepon kamera motorola model ape ntah aku tak igt..tipon baru die daaaa..
so ari ni die send kat aku gamba tu..aku dah edit sikit2..kale die naik sikit jee..huhu


Thursday, 27-Dec-2007 05:40 Email | Share | | Bookmark
noe bertunang







gamba ni aku edit..nak bagi pada noe.comel no dah makeup.ahak


Wednesday, 26-Dec-2007 04:37 Email | Share | | Bookmark
ari berkenalan



gambo ni masa kat jj ari tu amin bawak kenalkan si intan ni ngan kami..



amin yang handsome..ekekekek

mggu yabg sudah..amin kenalkan aku ngan kawan die..intan namanye..sweet budaknye..
hijau lagi baru 18 thn..untung banyak2 intan tu.dapat awal2..
mula-mula janji kat piza..kalu ikut aku kat tepi warong tepi umah tu je..maleh nak kua..tapi amin cakap die penah ajak intan kat situ..so kira ari ni spacial ckit kita jumpe kat piza..maluri.
aku pun sampai laa lepas bergegas balik dari spital kajang dari lepas melawat hazirah nye kawan..
packing moto aku masuk jusco maluri jap berdepan ngan piza..nak window2 shoping jap.sambil2 tu sms amin die ni dah sampai lum..rupa2nye die dalam jj gak.aku pun dah malas nak kua lepak lah kat foodcourt tu..sambil tggu amin.lama gak tggu..tak tau lah berapa minit.maklumlah menunggu memang terasa lama.. pas tu depa sampai..amin kenalkan pd aku intan..amin order air..
kami pun berborak2..aku sms hazirah suh datang sini..blh kenalkan intan pd hazirah sekali tak syok lah aku sorang jee..tak lama tu hazirah pun sampai..seronok lah ramai2 ckit..
amin bwk kamera tangkap lah gambo..so blh lah aku letak pic dlm ni..ku abadikan kenangan perkenalan ku ngan intan.


Friday, 7-Dec-2007 06:48 Email | Share | | Bookmark
pemandangan










Friday, 7-Dec-2007 06:21 Email | Share | | Bookmark
jenglot kepis





[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net